Duyuru:
Sitedeki dizi şarkılarının kaynak kodları farklı internet adreslerinden çekilmektedir. İstenildiği takdirde Uyar - Kaldır politası çerçevesinde ilgili yayın kaldırılır.İstekleriniz ve önerileriniz için iletişeme geçiniz .

25 Haziran 2014 Çarşamba

2014 En Güzel (Popüler) Azeri Mahnıları Şarkıları Dinle


By on 20:13

Sponsorlu Bağlantılar
2014 yılının en güzel slow , hareketli , rap azeri şarkılarını sizler için derlerdik. Toplamda 15 şarkının yer aldığı şarkı listesinde bu yılın yeni çıkmış şarkıları yer almaktadır.

Yayının kullanıma girdiği tarih : 25 haziran 2014
Faydalandığımız kaynak : /azeri_musics

Listede yer alan şarkılardan bir kaçı şöyle : Sevil & Sevinç - de hardasan , Sebnem Tovuzlu - menim ol , Xumar Gedimova - tesbih , Jay Meel - dostum

 

en popüler azeri şarkıları dinle
azeri şarkıları , azeri mahnıları  , 2014 azeri şarkıları , 2014 yılının en güzel azeri şarkıları listesi , 2014 azeri müzik listesi , 2014 azerbaycan şarkı listesi dinle , azeri şarkıları dinle , en yeni azeri müzik albüm dinle , azerbaycanda popüler olan şarkılar , 2014 azeri albümü
Paylaş

Güncels's ;

Devlet Su İşlerinde çalışan bu arada da hobi olarak part time şeklinde Müzik bloguyla ilgilenen müzik dinlemeyi seven , girişimci aynı zamanda yaratıcı bir gençtir. "Taklitler aslını yaşatır"

0 yorum: