Duyuru:
Sitedeki dizi şarkılarının kaynak kodları farklı internet adreslerinden çekilmektedir. İstenildiği takdirde Uyar - Kaldır politası çerçevesinde ilgili yayın kaldırılır.İstekleriniz ve önerileriniz için iletişeme geçiniz .

23 Haziran 2014 Pazartesi

Fiat ( Yat ) 500 Relamında Çalan Yabancı Şarkı ?


By on 11:07

Sponsorlu Bağlantılar
Yeni fait 500 reklamında Emre Altuğ'un seslendirmesinin yer aldığı , sonuncu bölümü girdiğimizdeyse bizi yabancı şarkının eşlik ettiği hoş gülümseten bir reklam. Sondaki çalan yabancı şarkıyı merak edenler olur altta ismini veriyorum.

Mutlu olmak o kadarda büyütülecek bir şey değil . Mesele rüzgar , tenindeki güneş , hiç bir derinliği olmayan yüzme havuzunuzda sizin olsun. Asıl önemli olan  Fait ( yatınızın ) büyüklüğü ...

Şarkının adı : Paharrell Williams - happy (gru's theme from dfespicable me 2 )

Mobil cihazlar için :
 

fiat reklam müziği , yeni fiat 500 reklamında çalan şarkı , fiat reklamındaki yabancı şarkı , fiat reklam müziklerini kim söylüyor , fiat yat reklamında son bitiş şarkısının adı ismi nedir

Paylaş

Güncels's ;

Devlet Su İşlerinde çalışan bu arada da hobi olarak part time şeklinde Müzik bloguyla ilgilenen müzik dinlemeyi seven , girişimci aynı zamanda yaratıcı bir gençtir. "Taklitler aslını yaşatır"

0 yorum: